K tomu, abychom se cítili dobře, potřebujeme dělat něco pro sebe. Zvyšujeme si tak sebelásku .
Já jsem si udělala radost novým zdravějším receptem, se kterým se s vámi podělím.
Jednoduchý recept, který můžete vyzkoušet.
Pokud si myslíte, že je to dýňová polévka, tak vás musím vyvést z omylu. Přemýšlíte, co to je?Moc dobrá mňamka a rychle uvařená . Pokud nejste alergičtí na nějakou ingredienci. Mám ráda chutné a rychlé recepty. Pokud si ho vyzkoušíte, podělte se v komentáři, zda vám chutnal.
Pokud si myslíte, že je to dýňová polévka, tak vás musím vyvést z omylu. Přemýšlíte, co to je?Moc dobrá mňamka a rychle uvařená . Pokud nejste alergičtí na nějakou ingredienci. Mám ráda chutné a rychlé recepty. Pokud si ho vyzkoušíte, podělte se v komentáři, zda vám chutnal.
Celerový krém s hlívou ústřičnou
Potřebujete oloupaný, na kostičky nakrájený celer (na tento talíř jsem spotřebovala půlku většího celeru). Opečte jej na másle s 1 čaj.lžičkou kurkumy, zalijte vodou nebo vývarem. Jen trochou tekutiny, aby byl celer vodou zakrytý. Vařte pár minut.
Přidejte trochu sušeného vývaru, dochuťte solí a pepřem. Můžete přidat smetanu nebo mléko na zjemnění a rozmixujte do hladkého krému.
Hlívu očistěte, nakrájejte na kousky a na másle ji v pánvi restujte, osolte a okmínujte.
Můžete servírovat na talíř. Pokud chcete, dejte si jako přílohu žitný chléb.
Můžete servírovat na talíř. Pokud chcete, dejte si jako přílohu žitný chléb.
A máte hotovo . Dobrou chuť.