Kovy života

6. 4. 2020

Bc. Bronislava Kubějová

Ukazuji lidem směr na jejich životní cestě k většímu prožívání radosti a spokojenosti. Pomáhám jim najít cestu z jejich problémů, učím je, jak si mohou sami pomoci s vesmírnou podporou. Můj příběh si přečtěte zde >>

Potraviny je třeba jíst pokud možno neupravované (nečištěné). Úpravami se ztrácí řada látek, především kovů. Zejména v dnešní době je třeba se vyhýbat alkoholu, který výrazně snižuje množství hořčíku, dále pak nadmíře cukru, sladkostí a bílého pečiva.

Abychom měli dostatek potřebných bioprvků, měli bychom co nejvíce jíst:
plné zrno pšenice (klíčky, otruby), nečištěnou rýži (Natural), ječmen (kaše, šrot), žito (černé pečivo), ovesné vločky, prosto (jáhelná kaše), pohanku, semena slunečnic a dýní, všechny druhy ořechů (ale pozor na žlučník) a pak především kopanou nebo mořskou sůl.

Dále několik příkladů:
potřebujeme-li více zinku – je ve zvířecích bílkovinách
jedlé oleje – více vanadu
produkty moře, kukuřice, rajčat, droždí – více selenu
čerstvé maso – mnoho zinku, kobaltu i molybdenu

Nejvíce se tyto kovy ničí delším vařením masa, přičemž z masa se kovy ztratí, ale do vývaru se nedostanou.
Ovoce nemá mnoho biopravků, ale jeho semena ano.
Melasa obsahuje mnoho chromu, manganu, mědi, zinku, molybdenu a také trochu selenu.
Rafinované oleje, ale i jiné tuky nemají chróm.
Čerstvé máslo má chromu poměrně dost, kromě manganu, kobaltu, mědi a molybdenu.

Další příspěvky

Koncem týdne jedu do Valmezu, tak jsem připravovala tělové svíce.

Zdravím vás všechny , tak jsem si koupila časopis Spirit